Oferta

KURCZAK

  • kurczak świeży
  • filet z piersi kurczaka podwójny
  • filet z piersi kurczaka pojedynczy
  • udo (noga)z kurczaka
  • udo trybowane bez skóry
  • udo trybowane ze skórą
  • ćwiartka tylna z kurczaka
  • udziec z kurczaka ze skórą
  • udziec z kurczaka trybowany ze skórą
  • udziec z kurczaka trybowany bez skóry
  • podudzie z kurczaka
  • skrzydło trójczłonowe z kurczaka
  • skrzydło dwuczłonowe z kurczaka (bez lotki)
  • porcja kulinarna mała
  • porcja kulinarna duża
  • porcja kulinarna duża ze skrzydłami
  • wątroba z kurczaka
  • serca z kurczaka
  • żołądki z kurczaka
  • mięso drobiowe (kurczak trybowany)

SPOSOBY PAKOWANIA

  • luz - pojemnik 15 kg świeży lub mrożony poliblok
  • tacka
  • vacum
  • karton 10,15 kg dla produktów mrożonych
  • na życzenie Klienta możliwe inne sposoby pakowania !

GALERIA NASZYCH WYROBÓW

  • Udko
  • Kurczak - tacka
  • Ćwiartka - tacka
  • Filet - vacum
  • Podudzie
  • Skrzydła - tacka
  • Skrzydła - tacka żółta
  • Elementy kurczaka
  • Filet extra
  • Filet - karton
  • Filet pojedynczy
  • Filet - skrzynka
  • Kurczak extra
  • Noga - karton
  • Noga - tacka
  • Skrzydła - karton